zaterdag 8 oktober 2011

Ticketverkoop Dat wordt nachtwerk! gestart

René Bom (Den Haag), o.a. bekend
als presentator van Parkpop komt
draaien in de Kemphaan
Van Isis tot de Veulpoepers, van Deelder Draait! tot de Space Pirates... ze komen allemaal naar Middelbeers in de avond en de nacht van 29 op 30 oktober. Dat wordt nachtwerk! belooft een sprankelend cultureel minifestival te worden. Vandaag is de ticketverkoop gestart.

Met optredens en een expositie bruist het deze avond op vier locaties in Middelbeers. Het programma sluit aan op het Eerste Internationale Nachtburgemeesterscongres dat op zaterdagmiddag plaatsvindt. De meeste optredens hebben dan ook een link met het nachtburgemeesterschap. Een aantal nachtburgemeesters treedt op en of neemt artiesten mee uit zijn of haar stad. Voor een volledig overzicht van het programma klik hier.

Tickets
Kaartjes kosten 12,50 euro (online tickets + 1 euro reserveringskosten per bestelling). Je hebt met je ticket toegang tot alle podia. Kom je speciaal voor jouw favoriete act, wees er dan op tijd bij, want voor elke zaal geldt: vol is vol! We willen bezoekers zoveel mogelijk de gelegenheid geven hun favoriete act mee te maken. Daarom:
  • kies je bij aanschaf van de tickets voor een voorkeurspodium;
  • moet je je ticket ophalen bij dat podium (vanaf 19.30 uur).
Het aantal beschikbare tickets per voorkeurspodium is afgestemd op de zaalgrootte.

Koop je tickets bij Café De Zwaan, Hoogdijk 32, Middelbeers, Gasterij De Kemphaan, Willibrordstraat 12, Middelbeers of online.